Bezpieczeństwo: tryb poufny w Gmailu

  Od maja 2018 użytkownikom poczty Gmail udostępniano stopniowo opcję „tryb poufny” (ang. confidential mode). Jest to funkcjonalność, które daje możliwość kontroli nad naszymi wiadomościami, po tym, jak zostaną już wysłane. Może być to opcja przydatna przy przesyłaniu danych wrażliwych lub poufnych (np. haseł, wyników badań lekarskich). W chwili obecnej …